Agenda

Waar kun je mij vinden

(Of beter nog, waar moet je wegblijven als je me niet wil tegenkomen.)
Ook andere belangrijke data: This is the place to be.

-19 Oktober ben ik bij ‘Little Villains‘ in Mondo Verde Landgraaf. De kans dat je me daar gaat tegenkomen en gaat herkennen is érg klein maar je mag het natuurlijk altijd proberen… Ik heb ook iets lekkers voor je als het je lukt!

-25 en 26 Oktober kun je je toekomst door mij laten voorspellen bij Mondo Verde. Als je het overleefd om tot bij mij te komen, heet dat.  Ik ben te vinden bij The Villains V. Kom maar, als je durft.

-9 november 2019 ben ik in Amsterdam op het ‘Zin-in-feelgood’– evenement van Luitingh Sijthoff. Als je twijfelt of je me wel gaat herkennen: Ik ben die met die rode wangen en grote ogen…

-13,14 en 15 december tijdens het ‘Feest der verwondering’ in Brunssum. Wat ik daar ga doen blijft nog even een verrassing maar je kunt me niet missen.

-1 December: Belangrijk omdat ik jarig ben -Stuur cadeautjes- maar ook omdat dit mijn allereerste, en belangrijkste deadline is voor mijn 2020 project!!

-23 februari: Op de huishoudbeurs! Bij de ‘Books & Coffee stand’ (AAAAAAAAAAAH!)

-Maandag 16 maart tot 6 april: Thuis op de bank!

-11 juni 2020: Belangrijke datum, omdat dat de dag is dat je in de boekwinkel wil staan om mijn nieuwe roman ‘Plankenkoorts’ te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>