Zomer en keuning!!!!

‘I have a dream’
Martin Luther King zei het al, en het is deze zin, die al een tijdje door mijn hoofd spookt. Facebookvrienden, en mensen die mijn andere social media volgen weten het al, daar mocht ik het namelijk al op 1 juli vertellen, maar vandaag wil ik het ook ‘delen’ met bezoekers van mijn website. Als je hier terecht bent gekomen, dan ‘heb’ je dus iets met boeken en weet je ook hoe HUGE dit nieuws is. Komt ‘ie he?
19554688_1437916202953361_8899918516885815172_n

Inderdaad, goed gezien.
Dit is een pagina uit de najaarsaanbieding van Zomer en Keuning. Mijn droomuitgever. En ja, daar staat inderdaad mijn naam tussen al die grote namen, en onder de kop ‘TOPAUTEURS’ . Ik weet het. Ik kan het zelf ook maar amper geloven maar het is toch echt waar.  Ik had al eens gezegd dat 2017 MIJN jaar zou worden, maar toen ik dat zei had ik niet verwacht dat dat op deze manier zou zijn en dat ik aan het eind van 2017 (Hij komt pas in November uit.) een Zomer en Keuning boek zou vasthouden met MIJN naam erop en erin. En natuurlijk mijn verhaal haha. Ook niet echt onbelangrijk.

Hou de komende tijd mijn social media in de gaten want er komt nog veel meer leuk nieuws aan, en je bent daar altijd als eerste op de hoogte 😉
( Facebook , Twitter, Hebban-spot , Instagram, facebook-auteurpagina )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *