De Biblion-recensie is binnen!

In ‘boekenland’ is er 1 recensie waar elke auteur naar uitkijkt. Die van NBD-biblion.
Natuurlijk is elke recensie iets om dankbaar voor te zijn en om naar uit te kijken, maar Biblion is de Nationale Bibliotheek Dienst en dus alle inkoop voor bibliotheken in Nederland gaat via hen. Een organisatie met veel invloed dus. De Biblionrecensie kan je zeg maar maken of breken.
Met angst en beven zocht ik dus de laatste maand elke dag de site op. Gisterochtend was het eindelijk zo ver. Mijn ‘Lot uit de loterij’ stond erop. Mijn handen begonnen spontaan te zweten en ik durfde eigenlijk niet eens te klikken omdat ik weet hoe moordend eerlijk die recensies zijn, en ze overal opduiken als mensen naar je boeken zoeken. Op mijn boeken-bucket-list prijkt bovenaan ‘positieve Biblion recensie’ en dat is niet voor niets, want met een negatieve gaat de inkoop van je boek voor bibliotheken ook meteen flink omlaag. Na twee volle minuten twijfelen of ik het wilde weten en een keer héél diep ademhalen klikte ik.

EN DAN IS HIJ NOG POSITIEF OOK!!!!!

De dag kreeg ineens een platina randje. (Dat is als een gouden randje niet genoeg is om uit te drukken hoe je je voelt.) Ik ben zò blij  voor jullie misschien niet te begrijpen maar hey…. het is m’n eerste en daar moest ik gewoon even bij stilstaan. En vieren. Vooral HEEL ERG vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>