De ervaring van je leven!

Afgelopen week kon je al een stukje lezen uit “De ervaring van je leven” , het eerste deel van mijn “Lot uit de loterij”- serie die ik schreef voor Tinteling Romance. Vandaag onthulden ze de cover en vertel ik je een paar leuke weetjes over het verhaal!

-Ik schreef dit verhaal eind 2014 als inzending voor de ‘zomerbundel wedstrijd’. Uiteindelijk kozen ze mijn andere inzending “Dit is liefde” en kwam die in de bundel ‘Het verleidingseffect’.

-Lisa, de vriendin van Ellen is óók de Lisa uit “Het verleidingseffect” maar dit verhaal speelt zich eerder af dan “Dit is liefde.”

-Ik heb mijn facebookvrienden  mee laten denken naar welke plaats Ellen een vakantie zou kunnen winnen. Niet te ver weg, maar net ver genoeg. Uiteindelijk koos ik voor Tenerife. Het resort waar Ellen heen gaat bestaat echt, en ik heb me laten inspireren door de foto’s op de website!

-De naam van mijn moeder komt voor in het boek als een persoon die een vakantie heeft geboekt via “De ervaring van je leven” !

-Misschien het leukste weetje? Hij is als hij straks online komt helemaal GRATIS!!! te downloaden.

En nu wacht je natuurlijk vol spanning op de cover? Ik zal je niet langer in spanning houden.
Dit gaat hem worden. De cover van mijn eerste, echte, helemaal van mij alleen….. Tinteling Romance Novelle “De ervaring van je leven.”

 

****Drumroll****

11825941_554806051344052_5654359740081294206_n

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *