De ontmaskering is er!

In 2015 deed ik mee aan een schijfwedstrijd met thema ‘zomerliefde’.
Ik wilde graag opvallen, en dus schreef ik een verhaal over twee vrouwen, in plaats van een verhaal over een man en een vrouw.  En ik won dus.
Het verhaal kwam in een boek, ik kreeg een contract voor nieuwe -Hetero-boeken, en na een tijd kreeg ik de vraag ‘Er komt een nieuwe imprint. Ik wil graag een serie lesbische boeken uit gaan geven. Lijkt je dat leuk?’ Ik zei natuurlijk ja , want schrijven is altijd leuk, en schreef een paar voorstellen. Een daarvan was precies in de roos, de uitgever wilde het meteen hebben en schoof een contract onder mijn neus.  As we speak zijn we druk met redactie, maar vandaag, coming out day, komen wij ook ‘out’ met het eerst boek in de nieuwe imprint:

DE ONTMASKERING. (Klik op de link om de beschrijving te lezen)
de-ontmaskering-cover-1-683x1024Drie verhalen over vrouwen die van vrouwen vrouwen houden, en hopelijk ook verhalen waar jullie van houden. De ontmaskering is vanaf vanaag overal te koop als ebook en vanaf November ook van papier. Ik kan niet wachten op de eerste reacties!

‘We love Feelgood’ van Hebban dook er direct bovenop, vandaag kwam hun artikel online. KLIK HIER

Ook ‘Zij aan zij’ , een van de grootste lesbische community’s op internet plaatste er een nieuwsbericht over. KLIK HIER 

Heb jij een vraag, wil je iets kwijt over Fem, een interview of een artikel schrijven? Graag zelfs! Dan kun je contact opnemen via het contactformulier of mailen naar info(a)tamarahaagmans.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>