Een recensie én een leuk nieuwtje!

Ik moet jullie iets bekennen. Een vrij beschamend probleem, maar ik denk dat het voor auteurs ook wel een bekend probleem is.  Ik heb het hier over het feit dat ik een ‘Recensie-junk’ ben. Regelmatig kijk ik op Hebban of er alweer een recensie bijgekomen is, en als ik een google-alert krijg kan ik mezelf niet inhouden.

Hoe mooi was het toen ik gisteren een bericht kreeg over een recensie van “Lot uit de loterij”. Het klikken op zo’n link is hetzelfde als kerst. Een mooi ingepakt pakje, waarvan het steeds een verrassing is wat er achter het papier en die mooie strik zit. Vonden ze het leuk? raden ze het aan? Dus ook gisteren zat ik met hartkloppingen aan tafel met mijn telefoon in mijn handen.
Ik klikte de link aan. Haalde diep adem, en begon te lezen. Als mijn mondhoeken nog iets verder naar boven zouden gaan, zou mijn gezicht uit elkaar barsten.

KLIK HIER
I
vette heeft mijn dag echt helemaal geweldig gemaakt!

En dan heb ik nog een leuke mededeling voor de mensen in de buurt van Arnhem. (of niet uit de buurt van Arnhem, maar die wel naar Arnhem willen komen.)
Op 10 juni mag ik daar namelijk als auteur staan op de ‘Romantic reads’-middag.

Er is daar een boekpresentatie, er zijn workshops, en allerlei leuke dingen te doen. (Het leukst is natuurlijk dat ik er ook ben! ) Dus lijkt je dat iets? Kom dan ook even gezellig een praatje maken, dan sta ik daar tenminste niet voor niets. Het is iets dat ik al eeuwen wil, maar het is tegelijkertijd ook mijn ergste nachtmerrie: Daar staan in mijn eentje en dat alle tafels bezet zijn maar die van mij…. niet. Hahaha. Meer info kun je vinden op facebook, en het allerleukste? Dit evenement is GRATIS!!!!!

18425275_830835523741102_642838809495360905_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>