Goooooooo Grenzeloos!!

fat_cheerleaderIn de categorie ‘Zinnen-die-ik-nooit-verwacht-had-uit-te-spreken’

Ik werd gevraagd of ik een Cheerleader wilde zijn. Ik wilde dat ik beter had geluisterd. Ik wurmde me in een kort rokje en een topje, en ik probeerde mijn benen in mijn nek te leggen. En toen kreeg ik dus het mailtje: ‘Ik denk dat je me niet helemaal goed begrepen hebt…’

 
Cheerleader voor Grenzeloos dus. Al vanaf het moment dat ik de eerste hoofdstukken las irriteerde het me MATELOOS dat ik tijdens het schrijven mocht meelezen. Stel je voor dat je een boek leest, waar je helemaal ‘in’ zit, en iemand  geeft je maar vijf bladzijdes per keer en na die vijf bladzijdes moet je een week op de volgende vijf wachten. Juist. Dat dus.

Vorige week verscheen het boek. Hoewel ik het al minstens tien keer gelezen heb, ben ik nog steeds onder de indruk van het boek en de manier waarop Lis het elke keer weer voor elkaar krijgt om mijn mond te snoeren. Voor dit boek zou ik me met liefde in een te strak pakje hijsen en een dansje doen (Maar oké, misschien moeten we het niet overdrijven…) Hieronder lees je mijn Hebban Recensie.

9200000092730285

Ik heb normaal gesproken helemaal niets met New Adult Sport Romance. Toen ik dat las dacht ik: ‘Oh nee…’ maar wat heb ik me vergist. Er zit net genoeg sport in voor de liefhebbers, maar op zo’n manier dat het niet storend is voor de sport-haters. Grenzeloos gaat niet alleen over sport maar ook over geloof, over liefde en natuurlijk mag de seks in een New Adult ook niet ontbreken. En poeh! Die is inderdaad sexy en stomend, zoals we van Lis gewend zijn. Dit boek is alles en nog zoveel meer.

Rebecca, zwaar gelovig opgevoed gaat studeren in Amerika en leert daar Thor kennen. Niet alleen Thor, maar ook zijn familie en vrienden. Je leest mee over haar leven in Amerika, hoe, en vooral waarom ze daar terecht is gekomen, en hoe er langzaam maar zeker iets ontstaat tussen haar en Thor. Iets dat eigenlijk niet kan en mag, maar dat ze niet kunnen tegenhouden. Ik vind de cover ook prachtig!

Dit boek stal mijn hart, brak mijn hart, en lijmde mijn hart weer voor ik de laatste bladzijde omsloeg. Ik heb gelachen, gehuild en genoten.
Ik heb alle boeken van Lis gelezen, en dit is met stip, echt, serieus, het beste dat ze ooit geschreven heeft.  Een must read voor elke New Adult fan, voor elke sports romance fan, voor elke Lis Lucassen fan, voor elke romantiek fan. Kortom: Iedereen moet dit boek lezen, want je gaat van ze houden! Ik kijk nu al uit naar deel 2, en als ik zes sterren had kunnen geven, had ik dat ook gedaan!

Geef me een L ! Geef me een I ! Geef me een S!! Goooooooooooooooooooo LIS!
image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>