Cadeautje van 23 maart

 

Als alles goed gaat (En bij mij weet je dit maar nooit…) heb jij vandaag, maandag 23 maart, het wachtwoord gekregen om deze link mee te openen. Waarschijnlijk is Nederland nog steeds op slot en geloof me, als er paniek is ben ik de láátste persoon waar jij hulp van zou willen. Dus blijf ik voor iedereens veiligheid thuis en doe ik waar ik goed in ben: Ik geef je iets te lezen. Helemaal gratis.

In 2018 schreef ik een Young adult verhaal voor een bundel. Ik was net terug uit Londen en helemaal ‘obsessed’ met The Phantom. Ik luisterde het de hele dag, en zoals dat gaat in een schrijversbrein, ineens vond ik het zo zielig voor mensen die níet konden horen. Dat ze zoiets moois moesten missen. De inspiratie sloeg hard toe, en ik besloot van mijn verhaal een eerbetoon te maken aan die musical.

Voor iedereen die graag leest, mijn tweede ‘actie’ : ‘Phantom of the opera’ uit de bundel ‘Brave new love’ van Dutch Venture Publishing: Helemaal gratis. Download hem via onderstaande link. (Pdf)

Phantom-of-the-opera.pdf (142 downloads)

 

Brave New Love

Brave New Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>