Mega Feelgood-winactie voor Yoshua!

Op koningsdag had ik een winactie, waarmee we met z’n allen 130 euro bij elkaar gesprokkeld hebben als bijdrage voor een nieuwe rolstoel voor Yoshua. En ik vind het geweldig om te kunnen vertellen dat we dit nog een keer gaan doen, maar dan bigger and better! Om te beginnen kun je het verhaal lezen zodat je weet waar we het over hebben, (Dat is dit) en daarna waar je op zit te wachten, het hoe en wat!

Toen ik die dag spontaan besloot die actie op te zetten, kreeg ik ’n aantal berichten met ‘Kan ik ook een boek doneren’ maar het was te laat om dat nog te regelen. In plaats daarvan dus deze actie, van een aantal van de leukste feelgoodauteurs van Nederland!
We gaan het op dezelfde manier doen als de vorige keer, alleen met dit keer iets meer prijzen! Alle boeken zijn gesigneerd dus extra leuk! In de pot zitten boeken van geweldige feelgoodcollega’s, o.a. Jackie van Laren, Marina Folkers, Ellen Lina, Wendy Brokers, Jacodine v/d Velde, Anna Thomas, Marja West, Vannessa thuyns en Chantal Claassen! En natuurlijk een van mijn eigen boeken.

Hoe werkt het?
Je koopt al voor 1 euro een lootje (Betalen via een betaalverzoek/Tikkie) en voor elk lootje gaat je naam 1x in de pot. Ik ga ouderwetse lootjes schrijven en knippen dus hoe meer lootjes, hoe langer ik bezig ben -Voor de sadisten onder jullie- .

Aan het eind van de actie worden de winnaars getrokken en komen de namen online, met wat je hebt gewonnen, waarna je contact met mij kunt opnemen om je adres door te geven en ik zorg dat dat op de juiste plek terecht komt. (Als de link vol is of het niet meer doet, plaats ik zo snel mogelijk een nieuwe waarna je weer lootjes kunt kopen.)

GESLOTEN
(Let op: Alleen Nederland, dit om de verzendkosten betaalbaar te houden.)

Mochten er nog vragen zijn kun je ze hieronder stellen en zal ik ze zo snel mogelijk beantwoorden. Wil je een bijdrage doen zonder lootjes te kopen? Dat mag ook, zet dat dan als mededeling erbij aub voor de administratie! Mocht het Tikkie/verzoek niet werken, stuur me dan alsjeblieft een bericht zodat ik er naar kan kijken.

Namens Yoshua alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *