Na de titel is het tijd voor…

Zoals sommigen van jullie op mijn facebookpagina hebben kunnen zien, kwam deze week de catalogus van Luitingh Sijthoff binnen met daarin mijn ‘De mooiste dag van je leven.’ Er staat een filmpje van dat moment op mijn auteurpagina op facebook. Het was erg moeilijk om cool te doen en zeker met het commentaar van mijn grote liefde… (Die eikel) Maar goed, daarvoor zijn jullie hier niet. MIJN COVER!
Ik ben ontzettend vervelend als het om covers van mijn boeken gaat. Voor sommige boeken heb ik er wel 10 afgewezen. Toen dus de mail van mijn redacteur kwam met ‘Covervoorstel’ had ik last van zwetende handjes en opende ik de mail met één oog dicht. Ik had zoveel gemekkerd over de titel dat ik dacht: ‘Als ik nou ook nog ga piepen over de cover dan verpest ik het al voor het boek klaar is.’

En toen… het was liefde op het eerste gezicht. Hij is leuk, lief, hij past bij het verhaal en hij past bij mij. Ik mocht nog kiezen tussen twee kleurstellingen en dit is het geworden. Ik kon wel janken, zo mooi!

De (dubbele!) pagina in de catalogus!

De (dubbele!) pagina in de catalogus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *