Raadseltje!

Wat hebben al deze boeken met elkaar gemeen?

(Behalve dat ze in mijn kast staan.)
14102175_1124744630937188_5004407734795323600_n

Nou? Je hebt het vast niet geraden maar al deze boeken zijn gesigneerd door de auteur (En daar ben ik dus gewoon trots op! ) Deze boeken staan op een speciaal stapeltje in mijn kast. Ik vind het geweldig om boeken te signeren. Het liefst schrijf ik een compleet nieuw boek op dat eerste blad! Maar daar gaat het nu niet om. Het gaat nu om MIJN bescheiden collectie….

De bovenste, van Sylvia witteman, heb ik gewonnen. Ik heb het eigenlijk nog niet eens gelezen… Het is ook de meest onpersoonlijke trouwens, gewoon een ‘krabbel’ en verder niets. Eigenlijk hoort ie niet eens in het stapeltje, maar oké.
14067444_1124744650937186_9042665885814410304_nHet volgende boek op dit stapeltje is ‘Het verleidingseffect’. Nu kan je dat, als vaste lezer van mijn ‘avonturen’ bekend voorkomen, dat klopt, het is namelijk het boek met de drie winnende verhalen van de ‘Tinteling zomerliefde wedstrijd’, en ik sta er zelf ook in. Tijdens de presentatie heb ik mijn exemplaar laten signeren door de beide andere auteurs! (M.p. Hofstee en Kate Paris)

HOFSTEE

Op 1 juli kwamen wij terug van onze vakantie. Ik had ergens gelezen over een signeersessie in Weert, en omdat Weert niet zo heel ver is, besloot ik daarheen te gaan. We waren pas s’ochtends om 7 uur in bed gerold en ik stond om 14.00 alweer in Weert na twee uurtjes slaap maar dat mocht de pret niet drukken. Esther Walraven signeerde daar “Daan en Nadia” en wat ben ik blij dat ik dat boek gekocht heb 😉  Ze nam ook de tijd voor me, en maakte er zelfs een heel kunstwerk van 😉

WalravenHet boek van Petra Kruijt, ‘De mannentester’  heb ik gekregen van haar, in ruil voor een paar handgemaakte boekenleggers voor een winactie. Beste deal ooit, want het is ook nog eens een heel erg leuk boek!
Petra

Volgende in dit rijtje zijn Hitte en Razend. Ik heb Hitte laten signeren in Weert, waar ik ook het boek van Esther vandaan had, en Razend kwam een week later uit. Zoals ik al (Tot vervelens toe, maar het is ook zo leuk om te zeggen) heb gezegd, heb ik Razend mogen proeflezen en kon die ook niet ontbreken. Blijk ik ook nog in het dankwoord te staan… 😉 Altijd leuk! Ik ben om deze te krijgen bijna in slaap gevallen in de trein en heb walgelijk veel staan gapen in die boekwinkel, maar Lis was het waard!

razend Lis

Halsoverkop was een verhaal apart.
Aline won met dit verhaal de Vriendin-schrijfwedstrijd, waar ik ook aan mee heb gedaan. Zij bleek mij al een aantal jaren te volgen, en  ik was natuurlijk apetrots toen ze me dat vertelde. Ik kreeg het boek van haar in ruil voor een paar opmerkingen, en ik denk dat ik op mijn opmerking bij Petra terug moet komen: Dit moet toch wel de beste deal ooit zijn 😉

HalsoverkopShemara Jasmine, de schrijfster van de ‘Bootcamp-trilogie’ bij Xander uitgevers, deed mee aan dezelfde wedstrijd als ik, en stond net als ik op de longlist van die wedstrijd. (Lisette Jonkman won hem uiteindelijk met Glazuur.) Ik was zo trots dat er toch ‘iemand’ van ons clubje een contract had gekregen en voor een uitgever mocht schrijven!!!!!!   (De Bootcamp-serie bestaat uit drie delen: 1 ,  2  , 3 )

ShemaraDan komen we bij Michael Berg.
Ik volgde hem al een hele tijd op facebook. Een van mijn favoriete Thrillerschrijvers en wat schetst mijn verbazing toen ik zag dat hij in Heerlen kwam. (Sterker nog, UIT Heerlen kwam.)
Ik probeerde overal iemand zo gek te krijgen mee te gaan naar die lezing, maar niemand wilde, en ik durfde absoluut niet alleen. Uiteindelijk won de nieuwsgierigheid naar hoe hij ‘In het echt’ zou zijn van de angst voor de mensenmassa en ben ik (Alleen..) gegaan met mijn notitieboekje om aantekeningen te maken van wat hij zei. En dit is mijn beloning 😉 In ‘Het meisje op de weg’
BergAnne Laure zat net als Lisette, Shemara en ik bij hetzelfde longlistgroepje en was de volgende met een contract, en wel in België. Haar debuut, ‘Justine’  werd meteen genomineerd voor een grote prijs in België. Ik ging zelfs naar de boekenbeurs voor haar en raad eens?! Ik ging op de verkeerde dag en ze heeft me het boek gelukkig nagestuurd mét handtekening.

Annelaure

De laatste foto is er weer een van een bekend boek, namelijk ‘Het glazen hart’ , dat ik samen met Lily Frank schreef voor Serious Request. Ik heb mijn papieren exemplaar door haar laten signeren!!!!!! Ik ben dol op Lily! Er zijn geen papieren exemplaren meer, maar de digitale is o.a. hier gratis te downloaden.
Marijke

Zo, nu heb jij een totaal oninteressant kijkje in mijn boekenkast gehad (Troost je, het is maar één stapeltje, ik had de hele kast voor je kunnen ontleden , en geloof me, dát wil je echt niet…) en ik heb even kunnen opscheppen over mijn gesigneerde boeken collectie. En weet je? ER KAN NOG VEEL MEER BIJ!!!!!!!!!!! Wat hebben al deze mensen toch een verschrikkelijk mooi handschrift 😉

Ben je benieuwd naar een van deze boeken? Ik heb ze allemaal voorzien van een relevante Bol.com link zodat je ze zelf kunt aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>