SERIOUS NEWS!!!!!!!!!!!!!!!

Ik zat te eten toen het bericht binnenkwam op mijn telefoon. Normaal kijk ik daar niet op als ik zit te eten maar ik zag dat het een berichtje van m’n uitgever was, dus ik dacht, Oh! even kijken!
  “We willen je iets vragen….”

Zinnen die zo beginnen vertrouw ik eigenlijk nooit. Voor geen meter. Dus een beetje wantrouwig mailde ik terug dat vragen altijd mag. Het duurde maar een paar seconden, maar ik bleef toch vol spanning op mijn telefoon staren. *PLING* Even kijken….
Of ik misschien interesse had om mee te werken aan een “Serious Request-bundel’. Omdat dat glazen huis in Heerlen staat dit jaar en ik daar natuurlijk woon. Ik zei meteen JA! (Ik vergat gewoon verder te eten!) nog voor ik wist waar het eigenlijk over ging. Toen kwam er een ‘maar’ , dus weer in spanning tot ik erachter kwam waar die ‘maar’ over ging..
‘Het moet wel dan-en-dan af zijn.’ (Iets meer dan een week later haha)
Ik werk het best onder druk dus ik zag eigenlijk niet echt een probleem.

We spraken af wanneer het af zou zijn, ik zou met mijn collega Lily Frank overleggen wat we zouden gaan doen en ik begon te schrijven. Het leek me heel leuk om iets te schrijven met allemaal “bekenden” erin en daarvoor de Cast en Crew van Coriovillum te gebruiken. Iets dat op zich best goed ging, behalve met mijn hoofdpersonen omdat ik allerlei heel onsmakelijke beelden kreeg bij wat mijn personages met elkaar deden….. Ik heb dus maar een vriendin van me de twijfelachtige eer gegeven om met de regisseur te ‘tintelen’.
Ik weet zeker dat bekenden zullen lachen als ze het verhaal lezen, niet alleen omdat er bekende namen in staan maar ook omdat het zich in Heerlen afspeelt! Maar nu dwaal ik af. Waar was ik? Oh ja! Bij “Ik begon dus te schrijven”…..en een paar dagen (en nachtjes) later was het al af. Al die tijd moest ik mijn mond houden en mocht er niets over vertellen. Daar ben ik zó goed in. *Ahum*

Banner Serious Request website copy

Van het een kwam het ander, en binnen een paar dagen hadden we niet alleen een Ebook maar ook een gedrukte (gesponsorde) versie geregeld. Er komen 100 papieren bundels beschikbaar voor slechts vijf euro per stuk! Deze kun je op 20 December kopen in Heerlen (Verdere info volgt!) op de boekpresentatie waar zowel Lily als ik aanwezig zijn en hem dus zelfs voor je kunnen signeren. (Deze boekpresentatie valt samen met de presentatie van mijn “Lot uit de loterij”-serie. Ik bedoel…. Ik ben er dan toch. haha! En uiteraard is iedereen uitgenodigd, en kun je eerder gekochte boeken van mij  ook meenemen om te laten signeren, als je dat wil!)

De HELE opbrengst van de papieren bundel (Dus maar liefst 5 euro!) gaat naar Serious Request. Het Ebook kun je al pre-orderen bij Smashwords. Zij vragen wel geld om het boek te verkopen, maar de hele opbrengst die Tinteling ervoor krijgt gaat dus ook naar Serious Request ( 1 Dollar per boek naar SR, 59 cent naar Smashwords.) Hij komt ook nog via andere kanalen beschikbaar.
Als laatste wil ik natuurlijk nog even delen waar het over gaat en hoe geweldig mooi en super en spannend de cover is! Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Het_Glazen_Hart_omslag_papier_170BLZ.indd

In Leugens op Request [Tamara Haagmans] is Serena door het dolle heen als ze wordt aangenomen als productie-assistente bij het Glazen Huis in haar woonplaats Heerlen. Dat haar CV van leugens bij elkaar gehouden wordt, is slechts een onbelangrijk detail. Net zoals ze al vermoedde, blijkt ze het werk uitstekend aan te kunnen. Nou ja, behalve misschien die ongelooflijk sexy regisseur. Nog zo’n onbelangrijk detail. Dan duikt er een medewerker op die zogenaamd haar collega geweest is. Is het tot ziens Glazen Huis en sexy regisseur?

Als de liefde serieus is,
Kan die dan verwoest worden door leugens op request?
En natuurlijk is de bundel niet compleet zonder het tweede verhaal, waarin onze verhalen elkaar overlappen en onze hoofdpersonen elkaar tegenkomen!!!! Iets waar ik echt blij mee ben want zoiets wilde ik altijd nog eens een keer doen en nu wierpen ze het me in mijn schoot!

In Rode Kluis [Lily Frank] heeft Angelique net een stapje teruggedaan als coördinator bij hetRode Kruis in Dronten. De nieuwe coördinator Dante pakt alles anders aan en slaat haar adviezen compleet in de wind. Dante brengt Angelique van haar stuk met zijn wilde ideeën. Nee, EHBO-er Gert is een stuk veiliger. Helaas ziet Angelique zich gedwongen om samen met Dante een actie te organiseren om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request en tot overmaat van ramp moet ze ook nog eens met hem naar Limburg om de cheque naar het Glazen Huis te brengen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, krijgen ze pech onderweg…

Je kunt je hart wel in een kluis stoppen,
maar je weet van tevoren nooit wie de sleutel blijkt te hebben.
Nou…. Wat zeggen jullie? Ben je benieuwd of niet?! 20 December! Niet vergeten, want het is nog net op tijd om een boek te komen kopen voor je Oma, Moeder, Tante, Vriendin, of Zus, en die onder de boom te leggen! En je steunt er nog een goed doel mee ook!
Update:
Schrijversfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *