Sprong in het diepe- Ellessy

Vorig jaar schreef ik een chicklit/feelgood met de titel ‘Niet te filmen’.
Ik stuurde NTF naar wat uitgevers en toen kwam daar ineens Uitgeverij Ellessy met de vraag of ik langs kon komen voor een kennismaking. Aan het einde van dat gesprek lag daar een contract op tafel en…

…bleek dat er al een boek was, van een zeer bekend auteur in dat genre, met de naam ‘Niet te filmen.’ Ik baalde natuurlijk als een stekker, want ik noemde het boek al maanden zo, maar begreep dat het beter was om het een andere titel te geven. En dus besloten we dat het ‘Sprong in het diepe’ zou worden.  Er volgden een aantal maanden waarin het boek langs redactie, persklaarmaker, coverdesigner ging, (Of iets in die geest…) en toen dook daar gisteren ineens een catalogus op met daarin… MIJN SPRONG IN HET DIEPE!

ellessyIk had een  klein plaatje verwacht, geen hele pagina. En hoewel ik de cover natuurlijk zelf al lang had goedgekeurd en al maanden weet hoe hij er uit gaat zien, had ik dat nog niet bekend gemaakt. Dus bij deze, deel ik met jullie de hele pagina van de catalogus en de cover.

Hij komt volgende maand uit, en bijvoorbeeld op Bol kun je je mailadres invoeren zodat je een melding krijgt als hij beschikbaar is.

Wil je alvast in de stemming komen terwijl je wacht, kun je gratis mijn romantische zomerverhaal lezen op Hebban.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>