Vijf jaar.

Het verhaal “Ik wilde voor mijn dertigste een boek schrijven”-blabla kent iedereen onderhand wel. Ik heb het zo vaak verteld dat ik het zelf beu ben. Het is wel de waarheid en het is ook de reden dat ik dit hier nu zit te typen. Drie dagen voor mijn vijfendertigste verjaardag. (Ja, zó oud al.) eros

Over drie dagen ben ik jarig. En vandaag vielen er twee exemplaren van mijn Eroscriptaboek op de deurmat. Ik bladerde er even doorheen, genoot van mijn naam die daar stond, voor het woord PUBLIEKSWINNAAR, en legde het boek op de stapel met mijn eigen boeken. Ik moest ze tellen om het te geloven.

Op 1 december, vijf jaar geleden, op mijn dertigste verjaardag, lag op dezelfde deurmat, in dezelfde woning, het eerste exemplaar van mijn eerste boek. Vijf jaar later heb ik het negende in mijn handen, en is het nog maar een kwestie van weken (3 weken, om precies te zijn…) voor nummer 10 ( “Het glazen hart” ) en nummer 11 (mijn “Lot uit de loterij”-bundel bij Tinteling Romance) er aan komen.

Even over dat ‘Glazen hart’, dat móet je dus gewoon snel kopen als je het hebben wil, want daar zijn maar 100 exemplaren van. Hij kost ook maar 5 euro, en de héle opbrengst, 100% van die 5 euro, gaat naar Serious Request. Dat kun je op de website lezen maar ik zeg het nog even voor het geval dat je niet op de linkjes klikt!

Schrijven is voor mij altijd noodzakelijk geweest, in het rijtje eten, drinken, ademhalen. Boeken zijn een rode draad in mijn leven geweest en dat is de afgelopen jaren alleen maar erger geworden, maar dat ik hier nu zit te schrijven over ‘Boek nummer 9’ is toch wel moeilijk te bevatten! Dat ik 20 December weer een boekpresentatie heb (Of het feit dat ik ‘weer’ zeg, als het over een boekpresentatie gaat!!!) is ook iets dat ik vijf jaar geleden nooit verwacht had.

 

Ik kan schrijven wat ik wil, maar als mensen het niet waarderen of lezen, ben ik snel uitgeschreven. Bij deze dus een dikke DANKJEWEL!!!! voor iedereen die op welke manier dan ook, achter me staat, boeken leest, iets post over mijn boeken, ik kan er geen genoeg van krijgen! Love jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *