Vroege vogels- Gesigneerd ‘Uit onverwachte hoek’

Omdat ik de hele komende week t/m maandag 21 juni niet bereikbaar ben, ga ik speciaal voor de mensen die niet kunnen wachten én een gesigneerd boek willen MORGENMIDDAG, vrijdag 10 juni om 16u, een bestelling doen bij mijn uitgever. Die boeken kunnen in de week van 21 juni -als ik weer terug ben- verzonden worden.

Ik bestel in eerste instantie alleen de exemplaren die (via betaalverzoek) betaald zijn en daarna in juli een volgende lading. Dus zit jij met smart te wachten, lees dan snel verder:

‘Uit onverwachte hoek’ kost €17,99 en de verzendkosten zijn €3,99.
(Helaas alleen voor Nederlandse lezers, verzendkosten naar België zijn €9)
Om een gesigneerd exemplaar te bestellen, stuur je een mail naar info@tamarahaagmans.nl met daarin je naam en adres en in de onderwerpregel ‘Bestellen’ . Ik mail je zsm terug met een betaalverzoek voor €21,98 en als het voor morgen 16u betaald is, bestel ik jouw boek mee en hoor je even niets meer tot je gesigneerde boek in je brievenbus valt! Om het overzichtelijk te houden aub niet via instagram of facebook bestellen maar alleen via mail. Als je dit leest na vrijdag 10 juni 16 uur: Helaas, dan heb je pech gehad en moet je wachten 😛

Als je in de buurt van Utrecht woont kun je je nog tot de 15e opgeven voor de presentatie op 25 juni, dit doe je door te mailen naar klantenservice@broese.nl .
Op 9 juli signeer ik bij boekhandel Cobben in Heerlen en op 16 juli bij boekhandel Deurenberg in Kerkrade.

Hoef je hem niet zo nodig gesigneerd maar wil je hem wel zo snel mogelijk? Klik dan HIER om hem bij boekenwereld te bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *