Parenclub. Helemaal niets mis mee!

Zoals altijd waarschuw ik je eerst. Dit is een erotisch verhaal en als je daar niet tegen kunt, kun je nu nog wegklikken. Ik heb het voor de inmiddels bekende “Viva-wedstrijd” ingezonden waar bijna al mijn stoute verhalen heen zijn gegaan, maar dit stukje is wel speciaal, het is namelijk ook een (HEEL ERG BRAAF) stukje uit “Helemaal niets mis mee”

9200000028171834 (1)

Hij komt naast me zitten. De Amerikaanse zakenman van een uur geleden , die in de kleedruimte het hokje naast het onze had. Die mij al aan het uitkleden was met zijn ogen voor ik mijn sokken uit kon doen. Ineens zit hij gewoon op de kruk naast me, en nog voor we een woord gewisseld hebben ligt zijn hand op mijn bovenbeen.

Hij kijkt me indringend aan en er verschijnt een rare blik in zijn ogen als zijn hand langzaam hoger en hoger gaat, tot hij op het punt komt waar hij normaal gesproken tegen zou worden gehouden door mijn slipje. (Als ik dat zou dragen, heet dat. ) Ik slik moeilijk, en ga iets sneller ademen, iets dat hem niet ontgaat want hij kijkt me vragend aan en duwt mijn benen een klein beetje uit elkaar zodat hij er beter bij kan. Ik kan hem tegenhouden als ik dit niet wil, maar het tegendeel is waar. Oh ja, ik wil dit. Het is op een vreemde manier ontzettend geil, dat hij dit doet terwijl we maar een paar woorden gewisseld hebben en het mist zijn uitwerking niet op mijn oververhitte lichaam.

Mijn gejaagde ademhaling spoort hem aan om verder te gaan en zijn ogen worden groot als hij voelt hoe nat ik al ben. Hij gaat nog een stapje verder, en ik voel hoe zijn vinger bij me naar binnen glijdt en langzaam draaiende bewegingen begint te maken. Verlegen sla ik mijn ogen neer. We zitten dan wel in een parenclub, maar er staan en zitten overal mensen om ons heen, die weliswaar met hetzelfde bezig zijn als wij, of in elk geval met dezelfde bedoeling hier zijn gekomen, maar die ook graag kijken, iets waar ik nog niet klaar voor ben.

Mijn eigen man zit een stukje verderop en zelfs die heeft het niet in de gaten. De enigszins onnatuurlijke houding waarin Cal zit, met die hand zo onder tafel lijkt niemand op te vallen. En zelfs al zou het iemand opvallen, hier kijken ze nergens van op en hij zou inderdaad gewoon met zijn hand op mijn knie met me in gesprek kunnen zijn.

Als hij over zijn lippen likt kan ik een kreun niet meer binnenhouden. Het is zo opwindend, zo spannend, en zo fout, dan ik bijna ter plekke al een orgasme krijg. Dit is waar we voor gekomen zijn. Dit is de spanning waar mensen het over hebben die ze zoeken als ze een parenclub bezoeken. Ik weet nu al als we vannacht thuiskomen en ik Michel vertel wat er bijna onder zijn ogen gebeurde, dat ik dan met hem ook nog een keer spetterende seks heb. Hij zal wel balen dat hij het gemist heeft.

Als ik weer naar Michel kijk, maken we plots oogcontact. Als het hem al opvalt wat Cal aan het doen is, dan weet hij het goed te verbergen want hij knipoogt, en draait zich dan weer naar zijn gesprekspartner zonder mij nog een blik waardig te keuren. Vast nog bezig met het voorspel om haar te verleiden met hem naar boven te gaan. Het zal niet lang meer duren voor ik Cal aan zijn oren (Of welk lichaamsdeel ik eerder te pakken krijg,) naar boven trek, of voor hij mij meeneemt naar boven. “Heb je het warm? Je hijgt zo,” zegt hij plagend.

Ik geloof dat ik liever gewoon heb dat hij zwijgt en doorgaat waar hij mee bezig is, want als ik me nu ook nog op een gesprek moet concentreren met dat gevoel dat zich steeds meer ophoopt in mijn onderbuik, dan barst ik zo meteen uit elkaar. Mijn benen beginnen te trillen en mijn borst gaat op en neer , op deze manier hou ik het niet lang meer vol, en ik ben als de dood dat ik hier zittend op mijn kruk, aan de bar, een orgasme krijgt en dat iedereen het ziet.

Cal’s ogen flitsen van mijn rode hoofd naar mijn kruis en ik kreun teleurgesteld als hij zijn hand wegtrekt en zijn vinger demonstratief aflikt. Als de vlammen je letterlijk konden uitslaan zou nu iemand opspringen en een brandblusser gaan halen, want ja, ik sta in de fik. Zijn ogen zeggen me alles. Hij weet heel goed waar hij mee bezig is en welk effect dat op mij heeft. De manier waarop hij stiekem om zich geen kijkt laat ook niets aan de fantasie over.

Hij staat op van zijn kruk, steekt zijn nog vochtige hand uit, en vraagt me dan of ik zin heb om mee naar boven te gaan. Hoewel ik m echt wel aantrekkelijk vind probeer ik toch oogcontact te maken met Michel, om een soort toestemming te vragen denk ik, maar die is te zeer verdiept in het blonde poppetje op de kruk naast hem, die hem af en toe een blik in haar -zeer aanwezige- decolleté gunt. Ik sta in tweestrijd. Ga ik met deze hunk mee en laat ik Michel hier? Dat zijn dan weer van die dingen die ik niet heb uitgezocht toen we hierheen kwamen. Hoe het hoort. Of je je partner laat weten wat je gaat doen zodat hij je niet opeens “kwijt” is.

Dan laat ik me van mijn kruk glijden en sla het laatste restje van mijn drankje naar achteren. Ik trek mijn sexy jurkje naar beneden en besluit dat Michel als hij opkijkt en ziet dat ik weg ben, wel weet waar ik naar toe ben en wat ik aan het doen ben. En als hij zin heeft komt hij vanzelf wel kijken en zo niet, dan zal hij zich ook wel vermaken met dat blondje. Daarom zijn we hier. Dit was de hele reden van dit bezoek. Deze spanning. Dan twijfel ik niet langer en pak ik Cal’s hand. Zonder om te kijken loop ik met hem mee naar boven, de trap op. Ik graai nog een handvol condooms uit een van de aanwezige bakjes, en we gaan een kamer binnen.

“Come on tiger, Show me what you’ve got!”

2 gedachten over “Parenclub. Helemaal niets mis mee!

 1. Bianca

  Hahahah nogmaals
  Ik heb het hele boek gelezen.
  Echt helemaal geweldig.
  Goed geschreven. Makkelijk te lezen. Heel realistisch. Erotisch en vol humor.
  Kortom geweldig boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *