Lastig!

Het hebben van een website als deze is eigenlijk best lastig! Ik heb daar nooit zo over nagedacht (Iets wat logisch is, want ik had deze website nooit…) tot een paar dagen geleden. Denk er maar eens over na:

Ik krijg een website waar ik leuke dingen over mezelf en over mijn boeken kan vertellen. Maar dat leuke nieuws is er nog niet. Elke dag “Ik heb BIJNA iets leuks te vertellen” gaat ook vervelen. Bij alles denk ik “Hier kan ik een leuk verhaal van maken voor de website!” en vervolgens , als ik bezig ben denk ik “Voor de website zei je toch? Dit is meer voor je dagboek!” en dan verwijder ik het toch weer. Het interesseert echt niemand wat ik gisteren gedaan heb, wat ik vandaag van plan ben en wat er morgen op het programma staat.

Het is moeilijk om een evenwicht te vinden in wat er leuk is voor een bezoeker om te lezen. Natuurlijk is het leuk dat ik een boekpresentatie heb op 8 augustus, maar dat kun je ook maar tien keer roepen voordat iemand je met een boek in je nek mept met de woorden “WE WETEN HET NU WEL!”  (Zie je wat ik hier doe? Heel tactisch reclame voor mijn boekpresentatie.. 😀 )

Voor vandaag zal ik het daarom ook maar hierbij laten, en eens diep en goed nadenken wat ik kan plaatsen zodat jullie wat te lezen hebben!!!!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *