Met een beetje geluk…


Soms duurt het bij mij even voor ik snap hoe ik bepaalde dingen moet doen. En vandaag is het dan zo ver. Een geluidsfile, een download én een filmpje, en dat allemaal tegelijk.

Ik kreeg een tijdje geleden de vraag of ik voor een podcast de achterflap van mijn boek kon voorlezen. Nou, als je me een beetje kent dan weet je één ding en dat is dat je mij niet op de radio wil horen. Dus deed ik het enige juiste: Ik schakelde een professional in. (Wie haar niet kent, Jantine heeft tot nu toe al mijn audio boeken ingesproken. Ik zie haar een beetje als VAN MIJ!)

Jantine vd Bosch nam voor mij dit spotje op voor mijn ‘radioreclame’ 😉

September was ook de maand dat het interview dat ik in Juni gaf in het blaadje kwam, en dat ik elke dag wel tien berichten kreeg ‘Kijk eens wie er op mijn deurmat viel’. Er was (of is) ook een winactie aan deze publicatie gekoppeld! Met dank aan Mascha voor het interview en de leuke foto’s… Ik vond het een heerlijke ochtend.

En dan is er nog Mr Cuddles.
Als je het boek nog niet gelezen hebt, zeg ik niets, maar het is geen verrassing als ik zeg dat Mr Cuddles erin voorkomt. Ik zat in het theater, of all places bij ‘The sound of music’ toen er een bericht binnenkwam van Olaf – het alter ego van Mr C.- en overal om me heen zaten oude mensen, dus ik durfde het niet aan te klikken en te kijken. En maar goed ook, achteraf. Ik heb erg genoten van deze review, haha!


Als laatste ‘nieuwtje’ is er nog de aankondiging dat er in het voorjaar 2022 maar liefst 5 ‘sprookjes’ van mijn hand verschijnen bij LS Amsterdam in de E-only serie ‘Sprookjes bestaan’, waarvan ‘De mooiste van het land’ als tien-daags vervolgverhaal te lezen was tijdens de zin in feelgood-tiendaagse van mijn uitgever.

Tot zover de update!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *