Mijn boeken kopen?

Via onderstaande linkjes kun je op je gemak mijn boeken bestellen.
De links zijn affiliate-links, dat wil zeggen dat ik er € voor krijg als jij via die link het boek koopt, een bestelling via de link koop je NIET bij mij en komt dus ook niet gesigneerd. Ik heb alle boeken wél op voorraad, voor gesigneerde exemplaren met goodies en boekenleggers, stuur je een bericht naar info(a)tamarahaagmans.nl

€20,99, Paperback ‘Wie schrijft die blijft‘ , Ebook ‘Wie schrijft die blijft
Audio ‘Wie schrijft die blijft’

In ‘Wie schrijft die blijft’ van Tamara Haagmans volgen we Caro, een succesvolle schrijver die onder een pseudoniem schrijft en onder geen beding bekend wil worden. Naast schrijven runt ze samen met haar vader De Gulden Draeck, een idyllisch boetiekhotel met een kunstwinkeltje in ’t Gooi. Hier komen de meest rijke, eigenzinnige gasten logeren, én hier haalt Caro haar inspiratie voor haar boeken vandaan. Na de zoveelste bestseller wil haar uitgever toch dat ze uit de schaduw stapt, maar Caro weigert dit. Dan bedenkt haar vader een slimme oplossing waar iedereen tevreden mee is. Net als alles op rolletjes lijkt te lopen, staat ineens de toekomst van het boetiekhotel op losse schroeven, en moet Caro keuzes maken. Hoeveel is haar dubbelleven haar waard?


TWEE KEER gekozen tot Beste Zin in Feelgood boek van 2022!
Uit onverwachte hoek: € 20,99 (of klik hier om te bestellen, en hier voor ebook)


In Uit onverwachte hoek van Tamara Haagmans is Holly een succesvolle fotograaf met een missie: ze wil alleen eerlijke en mooie foto’s maken als tegenhanger van de paparazzifoto’s die levens kapotmaken. Holly kan het weten, twaalf jaar geleden heeft ze zelf een levensverwoestende foto verkocht en hoewel haar geld en roem werden beloofd, hield ze er alleen een bittere nasmaak en een verpeste reputatie aan over… Wanneer ze door een invalklus in contact komt met Milan, klikt het meteen. Algauw komen er gevoelens in het spel, maar als Milan vertelt dat zijn jeugd is verpest door zijn beroemde vader en hij een hekel heeft aan de showbizzwereld, zwijgt Holly over haar carrière. Maar waarom, ze is toch trots op wat ze doet? Net als Holly besluit eerlijk te zijn, komt ze erachter dat haar carrière niet het enige is wat tussen hen in staat… Weet Holly haar verleden achter zich te laten? Met haar luchtige maar ook rake stijl heeft Tamara opnieuw een ontroerende en hartverwarmende feelgoodroman geschreven, heerlijk voor op een zomerse dag! 


Gekozen tot Beste Zin in Feelgood boek van 2021!
Met een beetje geluk: € 19,99 (Of klik hier om te bestellen, of hier voor ebook) 

Wanneer de tante van Nicole overlijdt, erft ze een klein pretpark. Hoewel het park in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten om het park een tweede kans te geven. Maar Marc, de manager van het pretpark, probeert Nicole te overtuigen het park aan hem te verkopen. En elke keer als hij in de buurt is, lijkt er van alles mis te gaan: de wallaby’s ontsnappen, een bestelling voor de brasserie gaat fout en Nicole krijgt een flinke boete. Gelukkig komt daar hulp van Nicoles vriendin Daniëlla, die met een fantastisch idee komt om het park te redden.


547x840

Plankenkoorts: € 15,00
(Of klik hier om te bestellen, of hier voor ebook)


Plankenkoorts is de nieuwe heerlijke feelgoodroman van Tamara Haagmans, bekend van De mooiste dag van je leven. Voor de liefhebbers van Lisette Jonkman en Jackie van Laren.
Mara werkt bij het familiebedrijf van haar opa en oma: een winkel met tweedehands boeken, bladmuziek en theaterstukken. Op een dag komen er ineens tientallen mensen achter elkaar de winkel binnen. Ze halen alles overhoop en lijken op zoek te zijn naar iets, maar wat? Wat ligt er in het winkeltje van Mara’s opa en oma?
Dan komt er een knappe man de winkel binnenlopen… Hij heet Lucas, en Mara denkt dat hij ook de winkel komt slopen. Maar niets is minder waar. Wie is hij, en waarom is hij uit het niets zo geïnteresseerd in Mara?


De mooiste dag van je leven: €17,99 ( Of klik  hier om te bestellen, of hier voor ebook)

md

De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans is een heerlijke feelgoodroman vol romantiek, misverstanden en een paar geheimen. Voor liefhebbers van Jackie van Laren en Lisette Jonkman. In De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans vindt Krista, medewerker bij een kringloopwinkel, in een oude doos een trouwjurk. Op aandringen van haar collega Marthe past ze de jurk en… hij zit als gegoten. Maar Krista heeft geen vriend, laat staan trouwplannen. Dan vindt ze in dezelfde doos ook nog trouwgeloftes en een ring. Van wie is de jurk geweest?
Krista besluit op zoek te gaan naar de eigenaar en komt terecht bij Roy. Ze hebben meteen een goede klik, maar Roy heeft een groot verdriet te verwerken. En durft Krista haar eigen geheimen wel prijs te geven…?


Alles op het spel: € 17.99 (Of klik hier om te bestellen of hier voor het ebook)

Als Lily zich na een lange en zware periode van ziekte eindelijk weer goed voelt, zet ze alles op het spel om haar droom na te jagen en danseres te worden. En het lukt! Ze mag dansen in een videoclip. Haar ouders hebben hun bedenkingen, maar Lily laat zich niet uit het veld slaan. Al snel maakt ze kennis met Jim, de maker van de videoclip. Hoewel Lily hem eerst een arrogante kwal vindt, ontstaat er al gauw een zinderende aantrekkingskracht tussen de twee. Maar Lily heeft een naar voorgevoel; ze voelt zich steeds zieker en de angst dat het weer helemaal mis is met haar gezondheid groeit. Wat als ze niet alleen moet stoppen met dansen, maar ook Jim in de steek moet laten? Durft Lily haar hart te volgen? Alles op het spel is een ontroerend verhaal van Tamara Haagmans, bekend van De mooiste dag van je leven. Voor de lezers van Jojo Moyes en Nicholas Sparks

**Alles op het spel is eerder verschenen bij een andere uitgever onder een andere titel maar is herschreven, en heeft een extra hoofdstuk.De ‘Sprookjes bestaan’ Serie
-Deel 1: ‘De mooiste van het land‘ (ebook) Audio
-Deel 2: ‘Als een lopend vuurtje‘ (ebook) Audio
-Deel 3: ‘De vlam in de pan‘ (ebook) Audio
-Deel 4: ‘Laat het los’ (ebook) Audio
-Deel 5: ‘De stoute schoenen‘ , (ebook)  Audio

De ‘Sprookjes bestaan’ paperback van 354 paginas met daarin alle vijf de losse sprookjes gebundeld is bij mij te bestellen: Klik voor meer info op bovenstaande link.


E&A only:
De Novellle ‘De kreeft‘ of audio ‘De kreeft
De Novelle ‘Italiaanse toestanden‘ of audio ‘Italiaanse toestanden
De Novelle ‘De beste wensen’ of audio ‘De beste wensen’

4 reacties

 • tom

  Nou nou, je hebt wel al een paar boeken geschreven he .
  Gefeliciteerd….. kun je best trotz op zijn.
  Groetjes, je zwager…

 • Tanja

  Hoi Tamara,

  beetje laat maar bij deze de vraag of je voor Dominicanen Heerlen een leesexemplaar kan regelen van Wie schrijft die Blijft. Mag tav mij, alvast bedankt!
  Groetjes Tanja

 • Tamara Haagmans

  Ha Tanja!
  Ik kan geen mailadres vinden in je bericht, en ik kan het adres van degene die daarover gaat ook niet zomaar online zetten. Zou je me even willen mailen op info (@) tamarahaagmans punt nl?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *