Mijn boeken kopen?

Voor een up to date lijstje van mijn boeken: Klik hier.

Ik kreeg er heel veel vragen over en het is dus nu mogelijk: gesigneerde boeken bestellen! Inc goodies en gesigneerde boekenleggers.
Om te bestellen stuur je een mailtje naar info (@) tamarahaagmans.nl of een bericht via facebook of Instagram, en de rest wijst zich vanzelf. Op dit moment heb ik de volgende boeken in de aanbieding:

*************************************************************************
Met een beetje geluk: € 17,50

Wanneer de tante van Nicole overlijdt, erft ze een klein pretpark. Hoewel het park in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten om het park een tweede kans te geven. Maar Marc, de manager van het pretpark, probeert Nicole te overtuigen het park aan hem te verkopen. En elke keer als hij in de buurt is, lijkt er van alles mis te gaan: de wallaby’s ontsnappen, een bestelling voor de brasserie gaat fout en Nicole krijgt een flinke boete. Gelukkig komt daar hulp van Nicoles vriendin Daniëlla, die met een fantastisch idee komt om het park te redden.

**************************************************************************
Plankenkoorts: € 12.99 547x840
Plankenkoorts is de nieuwe heerlijke feelgoodroman van Tamara Haagmans, bekend van De mooiste dag van je leven. Voor de liefhebbers van Lisette Jonkman en Jackie van Laren.
Mara werkt bij het familiebedrijf van haar opa en oma: een winkel met tweedehands boeken, bladmuziek en theaterstukken. Op een dag komen er ineens tientallen mensen achter elkaar de winkel binnen. Ze halen alles overhoop en lijken op zoek te zijn naar iets, maar wat? Wat ligt er in het winkeltje van Mara’s opa en oma?
Dan komt er een knappe man de winkel binnenlopen… Hij heet Lucas, en Mara denkt dat hij ook de winkel komt slopen. Maar niets is minder waar. Wie is hij, en waarom is hij uit het niets zo geïnteresseerd in Mara?

*****************************************************************
De mooiste dag van je leven: € 17,50 md
De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans is een heerlijke feelgoodroman vol romantiek, misverstanden en een paar geheimen. Voor liefhebbers van Jackie van Laren en Lisette Jonkman. In De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans vindt Krista, medewerker bij een kringloopwinkel, in een oude doos een trouwjurk. Op aandringen van haar collega Marthe past ze de jurk en… hij zit als gegoten. Maar Krista heeft geen vriend, laat staan trouwplannen. Dan vindt ze in dezelfde doos ook nog trouwgeloftes en een ring. Van wie is de jurk geweest?
Krista besluit op zoek te gaan naar de eigenaar en komt terecht bij Roy. Ze hebben meteen een goede klik, maar Roy heeft een groot verdriet te verwerken. En durft Krista haar eigen geheimen wel prijs te geven…?

*****************************************************************
Alles op het spel: € 17.50 

Als Lily zich na een lange en zware periode van ziekte eindelijk weer goed voelt, zet ze alles op het spel om haar droom na te jagen en danseres te worden. En het lukt! Ze mag dansen in een videoclip. Haar ouders hebben hun bedenkingen, maar Lily laat zich niet uit het veld slaan. Al snel maakt ze kennis met Jim, de maker van de videoclip. Hoewel Lily hem eerst een arrogante kwal vindt, ontstaat er al gauw een zinderende aantrekkingskracht tussen de twee. Maar Lily heeft een naar voorgevoel; ze voelt zich steeds zieker en de angst dat het weer helemaal mis is met haar gezondheid groeit. Wat als ze niet alleen moet stoppen met dansen, maar ook Jim in de steek moet laten? Durft Lily haar hart te volgen? Alles op het spel is een ontroerend verhaal van Tamara Haagmans, bekend van De mooiste dag van je leven. Voor de lezers van Jojo Moyes en Nicholas Sparks

*Alles op het spel is eerder verschenen bij een andere uitgever onder een andere titel. 

*****************************************************************
Binnenkort meer!

***************************************************************
Ebook only:
De Novellle ‘De kreeft‘ of luisterboek ‘De kreeft‘ 
De Novelle ‘Italiaanse toestanden‘ of luisterboek ‘Italiaanse toestanden
***************************************************************

Andere boeken:
Sprong in het diepe- Uitgeverij Ellessy- UITVERKOCHT

*Lot uit de loterijserie- Tinteling romance- UITVERKOCHT
#De donkere dagen- Crime compagnie-UITVERKOCHT
*#De ontmaskering-Tinteling romance- UITVERKOCHT
*#Het verleidingseffect- Tinteling romance- UITVERKOCHT

*=Erotiek
#=Bundel met anderen
Uitverkocht= Komt ook niet meer.
***************************************************************

 

2 gedachten over “Mijn boeken kopen?

  1. tom

    Nou nou, je hebt wel al een paar boeken geschreven he .
    Gefeliciteerd….. kun je best trotz op zijn.
    Groetjes, je zwager…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *