Mijn boeken kopen?

Voor een redelijk up to date lijstje van mijn boeken: Klik hier.

Ik kreeg er heel veel vragen over en het is dus nu mogelijk: Boeken rechtstreeks bij mij bestellen! Prijzen zijn ex verzendkosten, maar inc signeren.
Om te bestellen stuur je een mailtje naar info (@) tamarahaagmans.nl en de rest wijst zich vanzelf. Op dit moment heb ik de volgende boeken in de aanbieding:

**************************************************************************
Plankenkoorts: 12.99 (Nog 5 exemplaren)547x840
Plankenkoorts is de nieuwe heerlijke feelgoodroman van Tamara Haagmans, bekend van De mooiste dag van je leven. Voor de liefhebbers van Lisette Jonkman en Jackie van Laren.
Mara werkt bij het familiebedrijf van haar opa en oma: een winkel met tweedehands boeken, bladmuziek en theaterstukken. Op een dag komen er ineens tientallen mensen achter elkaar de winkel binnen. Ze halen alles overhoop en lijken op zoek te zijn naar iets, maar wat? Wat ligt er in het winkeltje van Mara’s opa en oma?
Dan komt er een knappe man de winkel binnenlopen… Hij heet Lucas, en Mara denkt dat hij ook de winkel komt slopen. Maar niets is minder waar. Wie is hij, en waarom is hij uit het niets zo geïnteresseerd in Mara?

*****************************************************************
De mooiste dag van je leven: nog 2 eerste drukken (Met glanzende rozenblaadjes en binnenkant)md
De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans is een heerlijke feelgoodroman vol romantiek, misverstanden en een paar geheimen. Voor liefhebbers van Jackie van Laren en Lisette Jonkman. In De mooiste dag van je leven van Tamara Haagmans vindt Krista, medewerker bij een kringloopwinkel, in een oude doos een trouwjurk. Op aandringen van haar collega Marthe past ze de jurk en… hij zit als gegoten. Maar Krista heeft geen vriend, laat staan trouwplannen. Dan vindt ze in dezelfde doos ook nog trouwgeloftes en een ring. Van wie is de jurk geweest?
Krista besluit op zoek te gaan naar de eigenaar en komt terecht bij Roy. Ze hebben meteen een goede klik, maar Roy heeft een groot verdriet te verwerken. En durft Krista haar eigen geheimen wel prijs te geven…?

***************************************************************
Ebook only:
De Novellle ‘De kreeft‘ of luisterboek ‘De kreeft
Roman: ‘Alles op het spel’  of luisterboek ‘Alles op het spel’
***************************************************************

Andere boeken:
Sprong in het diepe- Uitgeverij Ellessy- UITVERKOCHT

*Lot uit de loterijserie- Tinteling romance- UITVERKOCHT
#De donkere dagen- Crime compagnie-UITVERKOCHT
*#De ontmaskering-Tinteling romance- UITVERKOCHT
*#Het verleidingseffect- Tinteling romance- UITVERKOCHT

*=Erotiek
#=Bundel met anderen
***************************************************************

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *