Schrijven

Waarom Rene van Kooten echt geweldig is.

Zoals de meesten van jullie wel weten -en zeker de mensen die het boek hebben gelezen of de youtubefilmpjes van het online Plankenkoorts-event hebben gezien, is Lucas uit Plankenkoorts gebaseerd op Rene van Kooten, en zingt Lucas ‘Breng hem thuis’ voor Mara, een liedje uit de musical Les miserables. (Mijn favoriete uitvoering van dat liedje is de versie van Rene, dus.) Dat ik hem vroeg of hij het eerste exemplaar in ontvangst wilde nemen was voor mij op het randje van stalk-gedrag, maar tot mijn verbazing zei hij ja, en heb ik hem in Zoetermeer dat boek ook echt mogen overhandigen. En toen, op 19 november 2020….

….had ik kaartjes voor de voorstelling ‘Rene en Brigitte doen het samen’ in Kerkrade.
Rene en Brigitte (Heitzer) gaven een concert met z’n tweetjes, en het was nog heel lang, heel spannend of het wel door zou gaan. Het geluk was aan onze kant, want die avond was de eerste avond dat er weer mensen naar het theater mochten. Wat was ik BLIJ!

Voor deze voorstelling mochten bezoekers een bericht sturen, welk liedje ze graag wilden horen en waarom, en dat had ik (uiteraard…) ook meteen gedaan toen ik de kaartjes had gekocht. Ik denk dat hij die ook wel van een kilometer afstand had zien aankomen trouwens. Ik had niet echt hoge verwachtingen dat mijn liedje uitgekozen zou worden, maar we zitten in dat theater -met 30 man, doodzonde…- en toen gebeurde dit:

Ik heb hem uiteraard gevraagd of ik dit online mocht zetten, en toestemming gekregen. Dus there you have it: Waarom Rene van Kooten echt geweldig is. Want zeg nou zelf: wie heeft zoiets nou?

Als je zelf wil lezen over Plankenkoorts (Met Rene in je achterhoofd, hehe) kun je hem hier kopen: Koop Plankenkoorts

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *