Stenen

Als je op deze pagina bent gekomen, dan heb je dus een steen gevonden.
Wat leuk dat je nieuwsgierig genoeg bent om hier te komen kijken. Het liefst zou ik je vertellen dat je een magische steen hebt gevonden, je drie wensen mag doen en dat je lang en gelukkig zult leven, of dat hij geluk brengt en je nú een staatslot moet gaan kopen. Maar helaas… Het is gewoon een steen met een laagje verf en een laagje lak. Er zit veel liefde in, dat wel, maar op magische krachten moet ik nog wat langer oefenen denk ik.

Toch hoop ik dat je erom moest glimlachen, en er blij mee bent, en zo niet, geef hem aan je oma, leg hem in de tuin van je moeder, laat hem in het bos achter, keuzes keuzes keuzes.Ik zou het wel léuk vinden als je me laat weten als je zo’n steen hebt gevonden, er blij mee bent, of iemand anders er blij mee hebt gemaakt. Ik ben gewoon benieuwd wat voor iemand zich gebukt heeft om mijn steen op te rapen. Je mag ook mailen naar info (a) tamarahaagmans. nl of… gewoon helemaal niets doen zoals de meeste mensen.

Ik wens je in elk geval een fijne dag!

Ps: Patrick, dank je wel voor je idee om een pagina op mijn website te maken! Scheelt zoveel als ik niet zo’n heel facebookadres op een steen hoef te schrijven!