Boeken

Als je dit leest…

Als je dit leest, dan ben je me waarschijnlijk ergens tegengekomen, heb je een van mijn boeken gezien of gelezen, of heb je een van mijn goodies gekregen en ben je me daarom gaan opzoeken. Welkom, en wat leuk dat je hier bent. Er is wel één ding: Ik ben reteslecht in het bijhouden van mijn website. Het is niet dat ik het niet wil, maar ik vergeet het gewoon steeds.

Laat je niet afschrikken door het gebrek aan leuke blogs (flink opruiming gehouden!) maar lees om te beginnen mijn ‘Wie ben ik‘ pagina en als je een vraag hebt: Stel hem vooral ! Probeer je een verhaal te lezen maar is het beschermd door een wachtwoord? Dat is altijd de titel van de post.

2 reacties

  • Leonie van der sluis

    Dag Tamara ,

    Toen ik op de huishoudbeurs je boek kocht dacht ik al bij de voorkant :dit lijkt me een geweldig boek. Het heeft even geduurd voor ik de tijd nam om hem te lezen. Maar wauw 🤩
    Ik ben geen grote lezer ,maar niet eens 2 dagen en ik heb hem uit. Een pracht boek. Zo jammer dat hij uit is. Heb nu al zin om de rest te lezen van je boeken. Je bent een geweldige schrijfster.

  • Tamara Haagmans

    Hoi Leonie! Wat een geweldig leuke reactie! (Ik weet niet wat er mis gaat, maar ik zie hem nu voor het eerst, hij hing in het spamfilter!) Welk boek had je gelezen? Fijn dat je er zo van genoten hebt. Het is altijd een groot compliment van mensen die niet lezen dat ze het zo snel uitlezen. Je kunt mij niet blijer maken, dus dank je wel <3

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *