Zin in Feelgood

Sprookjes bestaan-nieuws!

Laat ik beginnen met iedereen een uiterst gelukkig, fantastisch, prachtig, en daverend succesvol nieuwjaar te wensen!

Zoals je vast al gemerkt hebt, heb ik de laatste tijd wat problemen met mijn website en zijn we hard op zoek naar een oplossing. Terwijl we daar op wachten, deel ik nog even het nieuws over deel 4&5 van mijn ‘Sprookjes bestaan’-serie: (Lees aub helemaal door tot onder de laatste afbeelding 😉 )

Laat het los
Sprookjes bestaan deel 4

Britt werkt samen met haar zus Lies in Lang en Gelukkig Land, een fantastisch pretpark in Nederland. Ze spelen allebei dezelfde prinses: Britt in het theater, Lies in het park. Als Britts tegenspeler op staande voet wordt ontslagen, wordt er met spoed een invaller geregeld. Ben is een musicalacteur, maar daar is Britt niet echt van onder de indruk. Volgens haar doen die vaak alsof ze alles weten en beter zijn dan de rest. Toch weet hij bij haar een gevoelige snaar te raken, iets wat Britt totaal niet zag aankomen. Onzeker over wat het is tussen hen, houdt Britt het liever even geheim. Over geheimen gesproken: elke keer als Britt met haar wil bijkletsen, glipt Lies snel het huis uit. Waar is zij mee bezig?

De stoute schoenen
Sprookjes bestaan deel 5

Wanneer Lena door een vriendin aan de man wordt geholpen via Tinder, is dat niet zo succesvol. Hoewel de klik met match Levi online fantastisch leek, loopt ze een blauwtje tijdens hun eerste date. Terwijl ze eenzaam zit te wachten tot Levi komt, staat er ineens een andere jongen voor haar neus. Hij stelt zich voor als Kris en biedt aan om bij haar te komen zitten. Als Lena hem was tegengekomen op Tinder had ze nooit naar rechts geswiped, maar ze zegt toch ja. Wat eerst een verpeste avond leek te zijn, verandert in een hele leuke date. De volgende dag staat Lena ontspannen te werken als prinses tijdens een meet-and-greet, totdat er een wel heel bekende man voor haar neus staat. Kris! Het bloed stijgt haar direct naar haar wangen. Maar hij is niet alleen, hij is samen met een klein meisje in een rolstoel. Heeft hij een dochter? Waarom heeft hij dat niet verteld? En is er meer wat hij achterhoudt?’

‘Laat het los’ en ‘De stoute schoenen’ zijn E&A-uitgaves (Dat wil zeggen: Alleen als e-boek en audio en niet als paperback) , en de audioboeken zijn ingesproken door Lottie Hellingman, en hiermee is de ‘Sprookjes bestaan’ serie COMPLEET!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *