Boeken

Pre order ‘Wie schrijft die blijft’ (en…)

In februari 2024 verschijnt mijn nieuwe feelgood ‘Wie schrijft die blijft’ en die kun je dus NU AL pre-orderen door op de foto te klikken , zo krijg je de paperback op de dag van verschijning, zelfs helemaal zonder verzendkosten in huis. Het duurt nog zo’n vier maanden maar je kunt het maar beter geregeld hebben zodat je het niet vergeet, toch? ‘Wie schrijft die blijft’ is een heel dierbaar verhaal, onder andere over pesten en de impact die dat later in je leven nog kan hebben, maar dan in een feelgoodsausje!

In Wie schrijft die blijft van Tamara Haagmans volgen we Caro, een succesvolle schrijver die onder een pseudoniem schrijft en onder geen beding bekend wil worden. Naast schrijven runt ze samen met haar vader De Gulden Draeck, een idyllisch boetiekhotel met een kunstwinkeltje in ’t Gooi. Hier komen de meest rijke, eigenzinnige gasten logeren, én hier haalt Caro haar inspiratie voor haar boeken vandaan.

Na de zoveelste bestseller wil haar uitgever toch dat ze uit de schaduw stapt, maar Caro weigert dit. Dan bedenkt haar vader een slimme oplossing waar iedereen tevreden mee is. Net als alles op rolletjes lijkt te lopen, staat ineens de toekomst van het boetiekhotel op losse schroeven, en moet Caro keuzes maken. Hoeveel is haar dubbelleven haar waard?

Duurt februari je te lang? Dan kun je ook nog ‘De beste wensen’ alvast pre-orderen door op de afbeelding te klikken, deze novelle verschijnt dan op 1 december (Mijn verjaardag!) op je ereader. ‘De beste wensen’ is E&A only, dus hij komt niet van papier, maar wel als audioboek, ingesproken door Relinde de Graaff.

De beste wensen van Tamara Haagmans is een grappig, romantisch en ontroerend kerstverhaal dat de kracht van liefde en verandering viert, zelfs in de donkerste dagen van het jaar.

Het is 24 december. Joy heeft een diepgewortelde hekel aan kerst en dat is niet handig als je in een speelgoedwinkel werkt. Ze weet zich erdoorheen te bluffen, totdat de chagrijnigste klant ooit de winkel binnenstapt.

Diezelfde avond moet Joy naar een Secret Santa-feest bij haar zus. Terwijl Joy zich voorbereidt op een avond de schijn ophouden en blij zijn voor haar zus, blijkt tot overmaat van ramp de vervelende klant, Nick, een bekende van de familie te zijn. Kan kerst nog erger worden?

Maar dan blijken ze toch een enorme klik. Wanneer Nick ontdekt dat Joy kerst haat, zet hij alles op alles om haar te overtuigen dat kerst niet zo vreselijk is als ze beweert. Maar zit Joy daar wel op te wachten? En lukt het Nick om Joy toch in de kerststemming te krijgen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *