Zin in Feelgood

Sta ik daar straks naast Jill Mansell

‘Lijkt het je misschien leuk om 9 november iets te komen doen op ons feelgoodevent?’

Eigenlijk ben ik gewend dat mensen vragen of ik een boek voor een loterij wil sponsoren of een paar boekenleggers voor in goodiebags. Nog nooit gebeurde het dat ik een van de ‘publiekstrekkers’ ben voor zo’n event.  (In hoeverre je jezelf een publiekstrekker kunt noemen als tegenover je Jill mansell, Jenny Colgan en Lisette Jonkman staat…) Ik zei ja, schreef 9 november in mijn agenda met een dikke rode cirkel eromheen en dacht er niet meer aan.

Tot ineens vorige week er een post online kwam op facebook. ‘Hey leuk!’ dacht ik. Mooi roze, met Jill mansell erop, en ik klikte op de post zonder te kijken. Negen november? Dat is toch… Ja inderdaad, ik zag het al snel.

‘Ha, kijk nou, mijn naam staat daar op die planning.’ Nog eens kijken. MIJN NAAM STAAT DAAR OP DIE PLANNING. Op dat moment had ik al hartkloppingen. Toen drong het pas tot me door. Ik ga iets doen op een evenement, samen met Lisette, Jill en Jenny. Met gróte namen. Maar ik had nog niet verder naar beneden gekeken. Twee keer scrollen en daar verscheen mijn foto, een stukje over mij en een link. En kwam dat besef pas écht hard binnen.

Ik… Tamara Haagmans met mijn ‘De mooiste dag van je leven*’ ga iets doen op een evenement. Waar héél veel mensen komen. Waar misschien, heel misschien zelfs mensen naartoe komen voor mij. Omdat ze mij willen zien. Ik kan het maar moeilijk geloven. (Ik weet dat ik dat niet kan blijven zeggen maar het blijft gewoon onwerkelijk, elke keer opnieuw dat dit soort dingen op mijn pad komen.)

71711667_2948995891794397_6145822094308409344_nOp negen november sta ik in Amsterdam op het ‘zin in feelgood event’ naast grote namen (Waarschijnlijk vét achter ze.) Ik hoop dat er niet alleen meterslange rijen bij die anderen staan, maar ook een of twee mensen bij mijn tafeltje, hahaha!

Je kunt erbij zijn, en alle info kun je als het goed is hier vinden. Mocht je me de komende weken ergens tegenkomen terwijl ik iets mompel over 9 november moet je me dat maar even niet kwalijk nemen, ik ben nog een beetje in shock geloof ik!!!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *